Posamezna srečanja

Reconnective Healing®
vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo………………………..77 EUR

(Distant) Reconnective Healing®
vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo na daljavo………….55 EUR

The Reconnection®
osebna Ponovna povezava…………………………………………..333 EUR

Reconnective Animals®
vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo za živali…………….55 EUR

V primeru koriščenja več storitev oz. paketa (Reconnective Healing+The Reconnection) nudim popust.

Kontakt – mail: zavododprtosrce@gmail.com in GSM: 040 55 44 31.

Zdravljenje s ponovno povezavo traja cca. 25 min + pogovor. Po uvodnih treh zdravljenjih, lahko zdravljenje ponovimo čez 3 ali 6 mesecev, prej pa le ob morebitni poškodbi ali življenjskemu pretresu (v primeru dodatnih stresnih situacij, operacij, zlomov, ločitev, smrti v družini,….)

Na prvem srečanju vas bom prosila, da izpolnite vprašalnik z osebnimi podatki. Primerna je obleka, v kateri se udobno počutite. V času srečanja boste sezuti ležali na hrbtu na masažni mizi. Pred srečanjem se izogibajte nanašanju močnih dišav, parfumov ali eteričnih olj. Uporabljajte deodorante z manj vonja. Nakita, ur, pasov ni potrebno odstranjevati. V času srečanja vas bom prosila, da sprostite telo in zaprete oči. Ne priporočam, da takrat ko ležite na mizi meditirate, molite ali se osredotočate na določen rezultat oz. karkoli »pomagate« pri zdravljenju. Bodite odprti in radovedni za vašo novo življenjsko izkušnjo.

Osebna Ponovna povezava se naredi samo enkrat v življenju in se izvede v dveh zaporednih srečanjih, ki naj poteka v razmiku najmanj eno noč in največ dva dni. Posamezno srečanje traja eno uro. Na mizi ležite 45 minut.

Izvajalec ponovne povezave nikoli ne zahteva ali sugerira, naj obravnavana oseba opusti nasvete in zdravilne metode medicinsko izobraženega osebja. Izvajalec ponovne povezave ne obravnava ali zdravi specifičnih zdravstvenih težav in ne postavlja diagnoz.