Kaj je Osebna Ponovna povezava ?

Osebna Ponovna povezava (The Reconnection®) je proces, pri katerem se po posebnem postopku povežejo meridiani našega telesa z energijskimi mrežami Zemlje in od tam z Univerzumom – Izvorom. Gre za to, da se ponovno povežemo z izvorno celovitostjo, s tem, kar v resnici smo. Nekoč, v neki davni preteklosti, naj bi ljudje že živeli bolj celovito. Naš imunski sistem, mentalne, čustvene in duhovne sposobnosti naj bi bili na višjem nivoju, bolj razvite. Takrat se je nekaj zgodilo, da smo na nek način padli iz te povezanosti in ostalo nam je to, kar sedaj poznamo kot akupunkturna mreža. Ponovna povezava nam pomaga, da se ponovno povežemo v celovitost, ki smo jo nekoč že živeli. To pomeni, da se neke ovire v nas umaknejo, pa naj bo to na nivoju čustev, na primer strahovi, na nivoju vzorcev, na primer tistih, ki smo jih prevzeli iz družine in okolice. Znotraj nas je tako omogočeno, da se neke sposobnosti hitreje razvijejo. Ponovna povezava nam pomaga, da začnemo hitreje rasti, naš pogled se razširi. Lažje opazimo rešitve, ki so sicer bile že prej, ampak jih nismo videli in jo lahko tudi uporabimo.

osebna_povezava

Osebna ponovna povezava prinaša “nove” aksiatonalne linije, ki nam omogočijo, dostop do edinstvene ravni vibracij in frekvenc za vrnitev v ravnovesje kot tudi za naš razvoj. Aksiatonalne linije so del brezčasnega omrežja inteligence, sistem vzporedno-dimenzionalnega obtoka, ki privlači osnovno energijo za obnovo funkcij človeškega telesa. Osebna ponovna povezava prinaša kot tudi aktivira te nove linije ter pri tem omogoča izmenjavo energije, svetlobe in informacij, ponovno povezovanje verig DNK ter vključitev “strun” (vzporedno pojavljajočih – ali vzporednih – ravni obstoja).

Ko smo ponovno povezani, je sposobnost izmenjave števila informacij med nami in Univerzumom kot tudi med nami in Zemljo večja. Ta učinek bi lahko praktično ponazorili tako; namesto, da dihamo skozi slamico, zadihamo skozi na stežaj odprto okno. Spremembe so največkrat postopne, najpogostejša izkušnja ljudi pa je, da se jim v roku šestih mesecev po Osebni ponovni povezavi življenje spremeni v pozitivno smer.

Dr. Eric Pearl, ustanovitelj Ponovne povezave je razliko med Zdravljenjem s ponovno povezavo (Reconnective Healing®) in prejemanjem Osebne Ponovne povezave (The Reconnection®) opisal:

Razlika med zdravljenjem s ponovno povezavo (Reconnective Healing ®) in osebno ponovno povezavo (The Reconnection ®) je v namenu.
Namen zdravljenja s ponovno povezavo je v osnovi zdravljenje, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnje zdravljenja, ki ga sproži zdravljenje s ponovno povezavo, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. Ponovna povezava je tista, ki dela zdravljenje s ponovno povezavo tako neizmerno celovitejše kot pa tehnike zdravljenja, ki smo jih imeli na voljo doslej.
Namen osebne ponovne povezave je, da se v polnosti poistovetimo z našo prirojeno povezavo z vesoljem. To se stori v dveh srečanjih, ki jim pravimo prejemanje osebne ponovne povezave. In seveda boste za dosego stopnje ponovne povezanosti, ki jo sproži ponovna povezava, kot del procesa do neke mere izkusili ozdravljenje. In čeprav ta dva procesa nista popolnoma ločena, je za prejetje vseh prednosti obeh procesov zdravljenje s ponovno povezavo in osebno ponovno povezavo treba izkusiti ločeno. Izkusite resnico, lepoto in bistvo tega, kdo smo. Ponovno se povežite!

Povzeto po: dr. Pearl Eric, Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe, Ljubljana, Karantanija