Reconnective Healing® za živali – Reconnective Animals

Lajšanje bolečin in trpljenja trpinčenim, zanemarjenim ali celo zlorabljenim živalim ter pomoč, da zaživijo zdravo, srečnejše, bolj veselo življenje, je ključ do trajne harmonije in je sočutje do vseh živih bitij. Največji dar, ki ga lahko ponudimo našim ljubljenčkom ter jih osrečimo je Reconnective Healing® za živali. Na ta način ne spodbujamo samo našega osebnega ravnovesja in ravnovesja našin ljubljenčkov, temveč tudi planeta kot celote, saj je vse živo na Zemlji vzajemno povezano z božansko matrico.

povezava_zivali

Reconnective Healing® za živali je način, da jih vrnemo v ravnovesje na vseh nivojih – na fizičnem, čustvenem, duševnem in duhovnem. Reconnective Healing™ za živali deluje enako kot pri ljudeh. Skozi interakcijo s spektrom energije, svetlobe in informacij vrača živali v naravno stanje ravnovesja in vse kar je gostejše od svetlobe začne izzvenevati, vključno z najrazličnejšimi bolezenskimi težavami.

Svojim ljubljenčkom podarite Reconnective Healing® za živali in s tem jim boste podarili zdravo in polno življenje. V zahvalo za njihovo pomoč in zvestobo, ki vam jo vsak dan, vsak trenutek nesebično nudijo kot nesebično ljubezen do vas. Povežite se z njimi tudi vi!

Cena Ponovne povezave za vse vrste živali je 63 EUR na srečanje.