Kaj je Ponovna povezava ?

Ponovno povezavo (Reconnective Healing®) je dr. Eric Pearl odkril po naključju, ko je kot kiropraktik vodil uspešno kliniko v Los Angelesu. Pri Ponovni povezavi izvajalec uporablja spekter frekvenc, ki sestoji iz energije, svetlobe in informacij in ki se, po domnevah raziskovalcev na svetu pojavlja prvič. Ponovna povezava je tako drugačna od doslej znanih tehnik energijskega zdravljenja, ki uporabljajo le elektromagnetne energije.

Obstoj teh osupljivih frekvenc so potrdili tudi znanstveniki, ki domnevajo, da nam morda lahko pomagajo izničiti bolezni na vseh ravneh, saj očitno nekako delujejo na naše celice in celo na DNK.


Te frekvence v telo in um posameznika vnašajo red in tako vzpostavljajo ravnovesje. Ponovna povezava ne prinaša le ozdravitve na vseh ravneh – čustveni, fizični, duhovni in umski – pač pa tudi znatno izboljša človekove zaloge fizične energije ter hkrati vrača čustveno in umsko ravnovesje. Pri tem izvajalec Ponovne povezave deluje kot katalizator in le vzpostavi povezavo med omenjenimi frekvencami in klientom. Izvajalec Ponovne povezave ni zdravnik, niti zdravitelji. Ne postavlja diagnoze, ne obravnava simptomov oziroma točno določenih problemov. Izkušnje celo kažejo, da manj, kot veš o težavah, ki jih klient ima, bolje je. Proces deluje večplastno ter nas vrača v naravno ravnovesje. Podpre nas tam, kjer je za nas najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro.

Pri zdravljenju s ponovno povezavo ne gre za usmerjanje energije v določen predel telesa, ampak za odpiranje vsem možnostim, izmed katerih se izrazi tista, ki je za posameznika v danem trenutku najbolj primerna in potrebna.

Zdravljenje poteka pri vsakemu drugače preprosto zato, ker smo si med seboj različni, razlikuje se naša pot, ki smo si jo izbrali za to zemeljsko potovanje in zato se razlikujejo tudi okoliščine, skozi katere nas vodi življenje. Ko sprejmemo to dejstvo, se znebimo potrebe, da se mora v življenju vse zgoditi tako, kot mi pričakujemo, in dopustimo, da se zgodi tisto, kar je za nas v danem trenutku najbolj primerno. Lahko, da zdravljenja v fizični obliki sploh ne bo, se bomo pa začeli spreminjati na psihičnem, duševnem ali čustvenem nivoju. Vsaka sprememba na kateremkoli področju, vpliva na celotno naše življenje. Vse je med seboj povezano. Skozi te spremembe, ko se telo vrača v ravnovesje, določene bolezni, ki so bile posledica neravnovesja, preprosto izzvenijo.
Ko pustimo možnosti odprte, se lahko zgodi karkoli in pogosto rezultate opazimo tam, kjer niti mislili nismo, da bi jih lahko. To je dar ponovne povezave.

S Ponovno povezavo ne morete ničesar izgubiti. V najslabšem primeru se tam, kjer največ pričakujemo, ne bo zgodilo nič. V najboljšem primeru bo šlo zdravljenje prek vseh pričakovanj. V vsakem primeru pa se bo zgodilo tisto, kar najbolj potrebujemo.

Ko razumemo kaj lahko pričakujemo od zdravljenja s ponovno povezavo, ugotovimo da tudi ozdravitve težkih bolezni kot so rak, aids, epilepsija, revmatoidni artritis, deformacije ob rojstvu in številni druge bolezni, niso noben čudež. Ne zgodijo pa se vsem ljudem, saj je tu pomemben tudi vzrok bolezni in seveda naša pot, ki smo si jo izbrali v tem življenju.

ponovna_povezava

Zakaj in kako deluje Ponovna povezava ?

»Po skoraj dveh desetletjih izvajanja in učenja Ponovne povezave tega še vedno ne vem«, odkrito priznava dr. Eric Pearl. »Nekateri temu pravijo Univerzum, drugi Bog, tretji Ljubezen in kako temu rečemo je pravzaprav vseeno. Dejstvo je, da nas Ponovna povezava nekako uglasi na pravo frekvenco, iz katere smo bili vrženi iz takšnih ali drugačnih razlogov.« Rezultati vračanja v ravnovesje s Ponovno povezavo so, milo rečeno, dramatični.

Tisoči poročajo o pogosto takojšnjih ozdravitvah najrazličnejših bolezni, med katerimi so tudi:

 

Ko stopimo v stik s Ponovno povezavo se naše življenje lahko spremeni:

 

Za koga je primeren tovrsten način zdravljenja?

Zdravljenje je primerno za vsakogar, tudi za otroke. Zdravljenje, ki se sproži s ponovno povezavo, je takšno, da je primerno za določeno osebo v danem trenutku. Človek se na čustveni, telesni, duhovni in mentalni ravni ves čas razvija, in če je primerno, da se določena omejitev na eni od teh ravni umakne, se bo to zgodilo. Če vas na primer boli želodec in pridete na zdravljenje s ponovno povezavo, se lahko zgodi, da boste odšli brez bolečin, ni pa nujno. Frekvence človeka namreč gledajo celovito, iz širše perspektive, in mogoče je na čustveni ravni nekaj primernejše, da se odstrani. Ko se odstranijo določene omejitve, človek vidi druge stvari, kot jih je bil prej pripravljen videti. Lahko pride do odstranitve omejitve takoj, lahko v poznejšem obdobju, lahko pa do odstranitve ne pride.

Zakaj ponovna povezava ni le še ena metoda alternativnega zdravljena? V čem se ponovna povezava razlikuje od na primer zdravljenja z bioenergijo?

Ponovna povezava je pristop, ki presega metode in tehnike. Ko so znanstveniki raziskovali ponovno povezavo, bioenergijo, reiki in druge podobne načine zdravljenja z energijo, so ugotovili, da frekvenca ponovne povezave vsebuje vse te pristope, ki tako predstavljajo le posamezne dele. Ponovna povezava je celovit pristop.

Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvenc ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira, delujejo ne da bi bilo treba v to verjeti. Njihovo vedenje še najbolje opisujejo načela kvantne fizike in teorije strun. Zanimivo je, da moč frekvenc z razdaljo ne pada, temveč narašča. Zato poteka zdravljenje s ponovno povezavo brez dotika in ima povsem enake učinke, če ga izvajamo individualno v enem prostoru ali pa na daljavo. Ker deluje na vse žive organizme ga uporabljamo tudi pri zdravljenju živali.

Povzeto po: dr. Pearl Eric, Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe, Ljubljana, Karantanija¸