Ponovna povezava

je novejša oblika energijskega zdravljenja, ki vključuje in presega vse oblike energijskega zdravljenja, kot smo jih poznali do sedaj. Spekter zdravljenja s ponovno povezavo tvorijo energija, svetloba in informacije. To je proces, ki vrača telo v ravnovesje na vseh ravneh našega bivanja, tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem, kot tudi na duhovnem nivoju. Ponovna povezava ne prinaša le ozdravitve na vseh ravneh, pač pa tudi znatno izboljša človekove zaloge fizične energije in poveča globoko notranjo umirjenost.

Ponovna povezava nam ponuja dve možnosti, ki se razlikujeta v namenu in postopku:
1. zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healing®) 2. osebno ponovno povezavo (The Reconnection®).

Razliko bi najbolj preprosto opisali takole:

Zdravljenje s ponovno povezavo pripomore, da hitreje obnavljamo svoje celice, da smo bolj zdravi.
Osebna ponovna povezava pa nam pomaga, da lahko dostopamo do več, da smo hitreje in bližje svoji življenjski poti, svojemu poslanstvu, naši resnični biti. Gre za dva procesa, ki skupaj tvorita harmonično celoto ter nam prinašata zdravje in razvoj.

Zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healing®):

Pri Reconnective Healing® gre za odstranitev neravnovesij na telesni, čustveni, mentalni in duhovni ravni. Odstranitev blokad pomeni odstranitev bolezni, ki so povzročile neravnovesje v telesu. Pomaga nam, da se hitreje obnavljajo naše celice in da se izboljša stanje našega telesa, uma, čustev ali duhovne ravni naše biti.
Pri tej obliki zdravljenja se ne osredotočamo na simptome in bolezenska stanja, ne postavljamo diagnoze, temveč na človeka gledamo kot celoto, saj le tako uspešno odpravimo vse, kar nas loči od stanja popolnega zdravja oziroma ravnovesja. Pri tem izvajalec Ponovne povezave deluje kot katalizator in le vzpostavi povezavo med omenjenimi frekvencami in klientom. Naravna inteligenca telesa se odzove na zdravilne frekvence tako, da stečejo informacije o zdravem delovanju telesa. V telesu se vzpostavi pretok energije, kar aktivira procese samozdravljenja. Pogosta posledica je ozdravitev in pospešitev razvoja na telesni, čustveni, mentalni in duhovni ravni.

 

Izkušnje mnogih ljudi govorijo v prid dejstvu, da ponovna povezava deluje, ne da bi bilo potrebno vanjo verjeti.

Kako je ponovna povezava spremenila moje življenje?

Že kot otrok sem bila zelo radovedna in me je zanimalo prav vse po malem. Rada sem imela glasbo, risanje, oblikovanje iz gline, dramsko igro, odbojko, ekologijo, igranje kitare…
V življenju sem iskala nek globji pomen, nekaj kar bi me pritegnilo in bi me dobesedno »posrkalo vase«.
Vendar je življenje teklo svojo pot in tako sem zaključila študij ekonomije, saj je bila matematika moja strast še iz gimnazije. Svoje obzorje in še vedno otroško radovednost sem tako širila na mnogih potovanjih po svetu, ki so mi prinašala veliko veselja in osebnega zadovoljstva. Delo z ljudmi me je od nekdaj veselilo in tako sem se tudi začela ukvarjati s prodajo, kjer sem se izgubila v velikem poslovnem sistemu. Stremela pa sem k nečemu »višjemu«, vendar se prav do tega trenutka, ko sem vzpostavila stik s ponovno povezavo, to ni zgodilo.

Moja zgodba se zdi skoraj neresnična. Sama še danes mislim, da sanjam. Pa saj sem Sanja in mi je to dovoljeno! Že nekaj časa nazaj sem se intenzivno začela ukvarjati s svojimi mislimi, prebirala sem literaturo o osebni rasti in duhovnosti, dnevno izvajala tibetanske vaje, se zahvaljevala, odpuščala in mantrala za vse dobro v mojem življenju in v življenju svojih bližnjih. Nekega dne, ko sem bila na poti v službo, sem prejela uvid, da moram pomagati ljudem in bolnim otrokom. Sama sem bila nad uvidom, kar malo pretresena (saj ne gre za vsakdanjo stvar, ampak moj prvi in edini uvid v življenju). A v srcu sem čutila, da je to moja prava življenjska pot. Radost, sreča in veselje so se ob spoznanju uvida izlila po celem telesu.

Naslednji dan so se stvari začele odvijati s svetlobno hitrostjo. Prijateljica mi je povedala za seminar o ponovni povezavi in tako sem tudi prebrala članek o dr. Eric Pearl-u. Težko bi z besedami opisala, kakšno srečo sem takrat začutila. Zame je bil ta dan kot velik praznik, ali kot glavni zadetek na loteriji (to bi še najbolj opisalo mojo vzhičenost in srečo v tistem trenutku). Moje misli so bile usmerjene samo v to: »Sanja, ti moraš to doživeti!«.

Ne glede na to, da nisem prebrala knjige o ponovni povezavi, niti poznala delovanja, da se v življenju še nikoli nisem ukvarjala z zdravljenjem v alternativnem smislu, sem želela obiskati seminar dr. Erica Pearla. Vse se je odvijalo v zadnjem trenutku. Plačala sem seminar in sem bila vesela, da se ga bom lahko udeležila. Takrat nisem vedela, da je bil seminar že dva meseca prej razprodan in da ni bilo več prostih mest. To sem izvedela šele, ko se je seminar začel in je na oder stopil dr. Eric Pearl, ki je dejal: «Nekateri od vas ste imeli izjemno srečo, saj se je v zadnjem trenutku odprlo še nekaj prostih mest!«. Takrat mi je postalo jasno, da je moja pot prava in da sem prav jaz tista srečnica.

Sedaj se vse odvija naprej tako, kot si še v sanjah ne bi predstavljala. Sama sem se spremenila za 100%, ljubim življenje in uživam v svojem delu, srečna sem, skrbim za svoje zdravo telo in v njega ne vnašam več strupov. Moji cilji in življenjski namen so jasni, imam še več življenjske energije, globoko v sebi sem pomirjena s sabo in svetom. Vse občutke je težko opisati z eno samo besedo. Lahko samo rečem, da se prebujam!

Tako, to je moja zgodba in jaz sem tukaj, da vam s ponovno povezavo pomagam osmisliti vaše življenje in vam pomagam najti svoj košček sreče v neskončnosti univerzuma, ki ima za vas univerzalne načrte.
Uživajte v življenju zdravi in srečni ter bodite prisotni v sedanjem trenutku, saj za vse ostalo poskrbi Univerzum, Bog, Univerzalna Inteligenca, Ljubezen, ni važno kako temu rečete vi.
Dajte življenju priložnost. Ponovno se povežite!

Rada vas imam,
Sanja

sanja

 

Občutki Klientov med in po srečanju s Ponovno Povezavo: